Het bestuur

Het bestuur

Edwin van Drunen

Voorzitter

Voorzitter

Wat voor werk doe je?

Technisch adviseur en mede eigenaar van een ingenieursbureau voor energie projecten op zee.

Wat is je passie / hobby?

Vele interesses maar vooral met leuke mensen leuk werk doen, dat kan nagenoeg overal!

Waarom WIJ Lansingerland?

We wonen al heel wat jaren met plezier in deze gemeente en WIJ heeft de juiste punten van aandacht die ook ik belangrijk vind in de lokale politiek. Vooral het idee om positief met elkaar tot resultaat te komen spreekt aan en ik wil daar graag aan bijdragen.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Inzet van vrijwilligers voor de diverse activiteiten in de gemeente, onder andere verenigingen gericht op jeugd maar ook zeker anderen!

Dianne van Heusen

Secretaris

Secretaris

Wat voor werk doe je? / Hoe ziet je dag eruit?

Na een 25-jarige, mooie en uitdagende carriere in de automatisering, ben ik in 2015 gestopt met werken. Zo ontstond er ruimte om meer tijd te besteden aan ons gezin en mijn hobby’s.

Een van de nieuwe uitdagingen op mijn pad is WIJ Lansingerland. Bij deze politieke partij voelde ik me meteen thuis en ik besteed met veel plezier tijd aan de partij. Ik ben ondermeer betrokken bij het up-to-date houden van de website, Facebook en de organisatie van de campagne-activiteiten.

Wat is je passie / hobby?

Tijd doorbrengen met mijn man en onze twee kinderen, thuis of op vakantie. Om actief en fit te blijven sport ik dagelijks en bij mooi weer ga ik graag wandelen. Ook genieten we enorm van onze ski/snowboard- en zomervakantie en het spelen van een ronde golf met ons gezin.

Waarom WIJ Lansingerland?

WIJ Lansingerland bestaat uit een groep positief ingestelde mensen. WIJ bedrijven politiek door samen met de andere partijen oplossingen te zoeken voor de uitdagingen waar we in de gemeente voor staan. Onze slogan is ‘Positief vooruit !’, en zo gaat het ook echt in de partij : ook als iets niet lukt op onze manier dan zetten we er een streep onder en gaan we positief verder.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Van mijn man en onze kinderen. En van de pracht van de natuur, die ook dicht bij huis te vinden is in onze mooie groene gemeente.

Johan van Hartingsveldt

Penningmeester

Penningmeester

Wat voor werk doe je?

Ik ben werkzaam in de ouderenzorg als zorgadviseur bij de Leliezorggroep en manager tijdens de 50plus beurs in Utrecht.

Wat is je passie / hobby?

Ik wil graag iets betekenen voor een ander en mensen meenemen van goed naar beter. Ik houd het bij mijn omgeving en niet wereldwijd. Ik ben ook al vele jaren actief in voorheen de kruisvereniging en bewonersorganisatie en sinds 4 jaar in de WMO adviesraad Lansingerland.

Waarom WIJ Lansingerland?

WIJ Lansingerland wil positief vooruit, eigen kracht en visie. Een visie die gericht is op een prettig leefbaar Lansingerland.

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

Ik ben dol op vooruitgang en vernieuwing daar word ik enthousiast van en daar wil ik graag aan meedoen.