Onze Kandidaten – Nr. 14 Edwin van Drunen

Vandaag is het de beurt aan Edwin van Drunen uit Berkel en Rodenrijs, onze voorzitter en bij deze verkiezingen ook lijstduwer op plaats 14.

Wat voor werk doe je?

Met een opleiding in de werktuigbouwkunde ben ik werkzaam in diverse technische en coördinerende rollen. Het werkgebied is vooral de energie sector met als bijzondere uitdaging energie van zee. In 2015 hebben we samen met twee compagnons een ingenieursbureau opgezet met die specialisatie en werken we met een leuke groep collega’s aan diverse uitdagende projecten.

Wat is je passie / hobby?

Met een brede interesse is het soms lastig je echte hobby’s te benomen. Activiteiten variëren van inzet voor scouting De Argonauten als voorzitter, werkgroep lid voor het Jodocus Jeugdfestival , kamperen, activiteiten met het gezin en nog een ambitie om ooit die gitaar onder de knie te krijgen.

Waarom WIJ Lansingerland?

Met een achtergrond bij jeugdverenigingen zit er al sinds de oprichting van WIJ een goede aansluiting met mijn interesses. Daarnaast zijn alle personen binnen WIJ enorm gemotiveerd en dat werkt aanstekelijk om een bijdrage te leveren in de gemeente waar we wonen.

Dit zijn mijn kernpunten uit ons programma!

WIJ Lansingerland heeft voor alle inwoners een mooi programma. De inzet voor verenigingen is een belangrijke omdat veel mensen daar lid van zijn of een vrijwillige bijdrage leveren. Wonen moet voor iedereen prettig zijn. Dat gaat om bereikbaarheid, met zowel fiets als auto, en ontspanning in de buurt.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Als we met de leuke mensen een goede bijdrage kunnen leveren. Uiteindelijk moeten we dat toch samen doen!

Nog mooier zou het zijn als het WIJ gegund wordt om de volgende periode met meer zetels, en in de coalitie, deel kan nemen in de raad. WIJ hebben gewoon wat toe te voegen!

Het complete overzicht van onze kandidaten vindt u hier.

Morgen presenteren wij Ruud de Prez nummer 13 op onze lijst!