Onze Kandidaten – Nr. 3 Jan Jumelet

Raadslid Jan Jumelet uit Bergschenhoek staat op plaats 3.

Wat voor werk doe je?

Ik ben rijksambtenaar en tevens in de afgelopen 4 jaar gemeenteraadslid voor WIJ Lansingerland.

Wat is je passie / hobby?

Ik ben een groot liefhebber van young- en oldtimer auto’s. Lokale politiek heeft ook mijn hart.

Waarom WIJ Lansingerland?

Ik wil graag positief samenwerken op een realistische manier met en voor anderen. Democratie is een groot goed, maar wel met oog voor de minderheid. Ik wil mijn mening en visie graag op een constructieve manier omzetten en dat kan binnen de kring van WIJ Lansingerland. Ik krijg daar energie van.

Dit zijn mijn kernpunten uit ons programma!

Lansingerland een mooie en relatief veilige gemeente om in op te groeien, te wonen en te werken. Ruimte voor jongeren is en blijft daarbij uiterst belangrijk.
Iedereen in Lansingerland moet een passende woning kunnen vinden. Er moeten snel specifieke huur- en koop woningen gebouwd en beschikbaar komen in Lansingerland voor starters, mensen met een laag- en middelhoog inkomen en voor senioren.
Groene en duurzame nieuwbouwwijken en het verduurzamen van bestaande woningen moet, met verstand, gestimuleerd worden.
Goede bereikbaarheid binnen de gemeente en goede aansluitingen met de randstad, zowel met OV, de fiets als de auto.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Als ik met anderen iets op een creatieve manier voor elkaar krijg!

Het complete overzicht van onze kandidaten vindt u hier.