Onze Kandidaten – Nr. 4 Jan Alsemgeest

Jan Alsemgeest, op plaats 4, uit Bergschenhoek is momenteel voor WIJ Lansingerland al duo-raadslid in de Commissie Ruimte. Hij hoopt op uw steun en dus promotie naar de gemeenteraad!

Wat voor werk doe je?

In het dagelijks leven ben ik parttime vrachtwagen chauffeur en de resterende tijd probeer ik mij op velerlei wijze nuttig te maken voor de maatschappij.

Wat is je passie / hobby?

Ik heb een passie voor eten en drinken. Dat begint bij het koken. Ik kook graag exclusief voor gasten thuis, maar ik draai ook mijn hand niet om om voor grote groepen te koken. Een goed glas wijn hoort daarbij en daarna de volgende passie ” sporten” want naast al dat heerlijke eten en drinken moet je ook wel gezond en fit door het leven.

Waarom WIJ Lansingerland?

WIJ Lansingerland is een gepassioneerde jonge partij die voor de volle 100% gaat voor het algemeen belang van onze gemeente. Een gemeente waar plek is voor iedereen en waar het fijn vertoeven is.

Dit zijn mijn kernpunten uit ons programma!

Levendige dorpen,
Bouwen om te wonen
en nu verduurzamen.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Mijn hart gaat sneller kloppen van mensen die gepassioneerd met dingen bezig zijn die goed zijn voor onze maatschappij en zich daar niet in laten stoppen.

Het complete overzicht van onze kandidaten vindt u hier.