Onze Kandidaten – Nr. 9 Bianca Boonstra – Becker

Op plaats 9 van de lijst vinden we Bianca Boonstra-Becker uit Bleiswijk

Wat voor werk doe je?

In het dagelijks leven ben ik ontwerpster van met de hand gebreide (en soms gehaakte) kleding en run ik een webshop. Daarnaast ben ik mantelzorger voor mijn moeder en zorg ik voor mijn gezin.

Wat is je passie / hobby?

Lezen, het jureren van The Writer’s Cramp op een schrijverswebsite genaamd Writing.com (een dagelijkse schrijfwedstrijd), luisteren naar muziek, films kijken.

Waarom WIJ Lansingerland?

WIJ Lansingerland heeft het vermogen om creatief – out of the box – te denken en zo oplossingen aan te dragen voor problemen die in Lansingerland spelen. Daarnaast kijken ze positief vooruit naar de toekomst – met elkaar, voor elkaar. Samenwerken is het sleutelwoord – ook in de gemeentepolitiek – om Lansingerland ook voor de toekomstige generaties beter, duurzamer en bestendig te maken. Er is veel te doen en ik wil daar graag bij helpen.

Dit zijn mijn kernpunten uit ons programma!

Bereikbaarheid en Mobiliteit, verduurzamen, bouwen om te wonen.

Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Welgemeende aandacht voor elkaar.

Het complete overzicht van onze kandidaten vindt u hier.